Will Smith’ten yeni filminin galasında büyük sürpriz! ‘Bu benin ritüelim’

Will Smith, ‘King Richard’ filmindeki rolüyle ‘En İyi Erkek Oyuncu’ ödülünü aldığı, 28 Mart 2022’de gerçekleşen 94’üncü Oscar Ödül Töreni’ne tokat skandalıyla damga vurmuştu.

Rock, Smith’in eşi Jada Pinkett Smith’in Alopesi hastalığı nedeniyle saçlarını kazıtmasıyla ilgili “Jada seni seviyorum, ‘G.I. Jane 2’yi sabırsızlıkla bekliyorum” şeklinde espri yapmıştı. Bunun üzerine Smith, oldukça sinirlenmişti. Ünlü aktör, şakalar üzerine sahneye çıkıp, Chirs Rock’a tokat atmış ve “Karımın adını ağzına alma!” diyerek bağırmıştı.

AKADEMİ’DEN MEN EDİLDİ

Smith, ödülünü almak için sahneye çıktığında gözyaşlarıyla özür dilemişti. Skandal tokattan haftalar sonra bir video yayınlayarak Chris Rock’tan ve ailesinden tekrar özür dileyen aktör, 10 yıl boyunca Oscar galalarından ve diğer Akademi etkinliklerinden men edilmekten kurtulamamıştı.

YENİ FİLMİNİN GÖSTERİMİNDE BÜYÜK SÜRPRİZ

Will Smith, son olarak yeni filmi ‘Bad Boys: Ride Or Die’ın Los Angeles gösteriminde hayranlarına yaptığı sürprizle adından söz ettirdi.

55 yaşındaki Smith, 59 yaşındaki Martin Lawrence ile başrolleri paylaştığı aksiyon filmini izlemek için sinemaya gitti. Ünlü isim, yaptığı sürprizin görüntülerini sosyal medyada hesabından da paylaştı.

“BU BENİM RİTÜELİM”

Henüz salona girmeden video çekmeye başlayan Smith, “Bu benim bir ritüelim. Bunu cuma, cumartesi günü bir filmim vizyona girdiğinde ve genellikle pazar günü bir gösterimim olduğunda yapıyorum. Sinema salonlarına gitmeyi seviyorum” diye konuştu.

Smith, ardından salonun arka sırasında mütevazı bir şekilde oturup filmi seyrederken görüldü. Tanınmamak için tıbbi maskeyle ve şapkayla salonda oturmayı tercih eden ünlü isim, filmden sonra seyircilerle birlikte dışarı çıktı.

“FİLMDEN KEYİF ALDIĞINIZA SEVİNDİM”

İzleyiciler, başta “Filmden keyif aldığınıza sevindim” diyen aktörü tanımakta zorlandı. Ardından kimliğini açıklayan Will, kendisine yoğun ilgi gösteren hayranlarıyla kucaklaşıp fotoğraf çektirerek; “Ben de sizinle salondaydım” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

xxx