Afra Saraçaoğlu ve Mert Ramazan Demir evlendi mi: Onur Akay’dan açıklama geldi


Onur Akay, Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir’in tatil için gittiği İspanya-Marbella’da evlendiğini iddia etmişti.

Akay şunları söylemişti: “Değerli oyuncularımız Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir artık evli… İspanya’da gerçekleşen bir olayı saklamalarına izin vermeyeceğim. Çünkü o sizi deli gibi seven fanlarınıza ayıp olurdu. Ben Afra ve Mert’i gönülden tebrik ediyorum.”

Akay’ın iddialarının ardından ise çifte yakın biri Aramızda Kalmasın programına bağlanarak Afra ve Mert’in sadece tatilde olduğunu açıklamıştı.

Sağlam kaynakları tarafından edindiği bilgiyi paylaştığını ifade eden Onur Akay, magazin hayatı boyunca ilk kez böyle bir şeyle karşılaştığını söyleyerek hem Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir’in fanlarından hem de kendi sevenlerinden özür diledi.

“Bayramın birinci günü dostlarımla bayramlaşma esnasında, bu sağlam kaynaklarım tarafından bana bir bayram şakası yapılmış. Aslında ben bu gelen bilgiyi teyit ettim ve hatta Bilal Özcan TV’de de teyit ettiğimi ifade ettim. Ancak şakayı devam ettirenler de olmuş…”

“Şaka yapıldığını da henüz bir saat önce öğrendim. Onun için paylaşımımı bugüne kadar kaldırmamıştım! Magazin yazarlığı hayatımda çok şeyler yaşadım ama şaka olayı hiç başıma gelmemişti. Böyle hassas konularda şaka yapılmasını doğru bulmadığımı söyledim…”

“Benden özür dilediler ama kızsam mı kızmasam mı bilemedim ama bir daha böyle bir şaka yaparlarsa huzurlarınızda hepsinin adını tek tek açıklayacağımı söyledim. Onlar benden özür dilediler bende aceleci davranıp açıkladığım için başta Türkiye’nin en değerli magazin gazetecilerinden Bilal Özcan’dan, sonra da bana her zaman güvenen değerli fanlarımız AfRam ve SeyFer’den özür diliyorum.”

İkilinin hayranı olan bir sosyal medya kullanıcısının ise İzmir’de adaklar adadığını ve haberin doğru olması durumunda kurban adakları keseceğini söylemesi dikkat çekti.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

xxx